Felmerülhetett benned még pár kérdés a MászásTerápiával kapcsolatban. Ezek a leggyakoribb kérdések:

Mászásterápia, értsd meg magad a szavakon túl a gyakorlatban.

Mennyire bízhatok meg benned?

Teljes mértékben. Mind természetgyógyászként, mind ThetaHealerként szigorú titoktartási és adatvédelmi előírások vonatkoznak rám. Ezzel együtt pedig magánemberként is titoktartás elvét érvényesítem. 

Mit hozzak magammal? 

  • A témádat, amivel dolgozni fogunk
  • Sportcipőt
  • Zoknit
  • Hátizsákot a személyes holmidnak
  • Innivalót, lehetőleg vizet
  • Energiaszeletet

Mennyiben különbözik ez a szolgáltatás egy klasszikus konzultációtól?

Csoportos eseményen veszel részt. Már ebben is különbözik. Szintén különbözik még abban, hogy tapasztalat alapú munkát végzünk. A sziklafalon csak te vagy és az Út. Az út során levont konzekvenciákat pedig közösen dolgozzuk fel a mászást követő mentális munkában kérdéseken keresztül, a munkafüzetet felhasználva.

Mi van akkor, ha nem tudok részt venni a megbeszélt programon?

  • (A csoportos Mászásterápiás alkalmakat 5 fő érvényes jelentkezés esetén indítjuk.) A befizetéseknek legkésőbb 48 órával a terápiás időpontot megelőzően szükséges beérkeznie. Amennyiben a befizetés NEM érkezik meg, az időpontot azonnal töröljük. Lemondási feltételek, mert bárkinek bármi közbejöhet: 48 órával korábban történő lemondás esetén 50% részvételi díj visszafizetésére vagy jogosult, amelyet azonnal vissza is utalunk számodra a foglaláskor megadott bankszámlaszámodra. 24 órán belüli lemondás esetén a részvételi díj visszafizetésére nem vagy jogosult. Amennyiben a jelentkezők száma nem éri el a minimális 5 főt, a programot töröljük és a teljes részvételi díjat visszautaljuk arra a bankszámlára ahonnan a foglaláskor az utalás megtörtént.

Mennyi ideig tart a program?

3-4 órányi időtartammal kalkulálhatsz. A mászás része körülbelül 1,5 óra.

Csak összeszokott csapattal jöhetek?

Nem kikötés részünkről, hogy összeszokott csapat érkezzen hozzánk. A terápiás munkában megosztjuk egymással a tapasztalatainkat és felismeréseinket interaktív formában. Természetesen egyéni munkában, külön időpontegyeztetéssel tovább tudjuk fejteni a tapasztalatokat és egyéni megoldást is találunk.

Munkahelyi csapatok is érkezhetnek, csapatépítésként? 

Igen, szeretettel várjuk őket is tapasztalatszerzésre. Ebben az esetben emailben egyeztetjük a részleteket.

Mennyire biztonságos a MászásTerápia? 

Teljesen. Nagy tapasztalatú túravezető segíti a mászást, illetve a személyes professzionális felszerelés is a tökéletes biztonságot szolgálja, úgy mint: mászósisak, bőrtenyerű mászókesztyű, beülő, energiaelnyelő kantár.

Helyileg hol van a MászásTerápia? 

A festői szépségű Felsőtárkányban a felsőtárkányi tóhoz néhány lépésnyire van a beszálási hely. A gyülekezési pont pedig a tó partján lévő büfésoron van.

Kik vezetik a MászásTerápiát? 

Hacsavecz Beatrix – Fitoterapeuta-természetgyógyász, ThetaHealer

Kájel Árpád – via ferrata túravezető, sportrekreáció oktató

Ide kattintva olvasd el a bemutatkozásunkat!

Mit jelent, hogy ‘egyértelmű’ környezet? 

A hétköznapi életünkben számos változó színesíti az eseményeket és a reakcióinkat is. Jelentős rutin szükséges a döntési mechanizmusok felfedezéséhez ilyen esetben. A MászásTerápia alkalmával ‘csak’ a résztvevő van és a saját gondolatai, megélései az úttal kapcsolatban. A szikla változatlan, azaz egyértelmű környezetet teremt a saját gondolataink és reakcióink megtapasztalására.

Mennyire nehéz a túra? Túlsúlyosként is jöhetek? 

A Klettersteig utakat nemzetközileg A-tól F-ig sorolják be nehézségi fok szerint, A a legkönnyebb, amely nem igényel több erőnlétet egy átlagos kirándulásnál. Felsőtárkányban B-től D-ig terjed a nehézségi skála   https://tarkanyferrata.hu/index.php/infok/ 

ÖRÜLÖK, HA MEGTISZTELSZ BENNÜNKET A BIZALMADDAL!

Mászásterápia, értsd meg magad a szavakon túl a gyakorlatban.

EZEKEN A FELÜLETEIMEN JOBBAN MEGISMERHETSZ

hacsaveczbetti.hu

Inzulinrezisztenseletoromei.hu

Magnólia zárt csoport a Facebookon

Iratkozz fel a leveleimre, amiket egészséges életmód, lelki egészség és természetes gyógymódok témájában küldök nem túl gyakran.

WEBSHOP inzulinrezisztenseknek és a konzultációk foglalásához